strelica KONTAKT

Dentalni turizam

 
bor bor  
Adresa: Centar za estetsku stomatologiju i implantoprotetiku  
Vuka Karadžića 20, Prijedor    
RS | Bosna i Hercegovina Iskoristite mogućnost da kvalitetno popraviti zube uz višestruko nižu cijenu. Dođite u Prijedor i vratite se sa zdravim zubima i savršenim osmjehom.  
   
Telefon:    
+387 52 231 333, +387 65 624 479 bor  
 

Da se dobar glas daleko čuje, uvjerili smo se i mi u našoj ordinaciji. U zadnje vrijeme imamo povećan broj pacijenata iz inostranstva. Bili su to većinom naši građani koji privremeno žive i rade u drugim državama, ali je evidentan porast stranih državljana kao pacijenata, koji dolaze po preporuci nasih zadovoljnih pacijenata.

 
Email: Facebook Page Instagram Blog  
drmudrinic@gmail.com  
     
strelica RADNO VRIJEME Smještaj pacijenata  
bor

Ukoliko se odlučite za naše usluge, a niste iz Prijedora ili bliže okoline, rado ćemo vam izaći u susret i pomoćo oko rezervacije hotelskog smještaja u Prijedoru i ugovoriti termina. Potrebno je da pacijent dostavi OPT snimak obje vilice da bi stekli uvid u situaciju i da nas upozna sa svojim potrebama.
Nakon uvida u situacija, iznosimo pacijentu plana rada i dodatne informacije. Nakon toga pacijent donesi odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga koje su potrebne. Ukoliko je odluka pozitivna, dogovara se datum i vrijeme dolaska u ambulantu. Na kraju, nakon uspješno urađene sanacije zuba, sa pacijentom se dogovara o dolasku na kontrolni pregled.

 
Ponedeljak - petak: 09:00 - 20:00  
Subota: 09:00-13:00  
Nedelja: neradni dan  
   
strelicaGDJE SE NALAZIMO  
bor  
mapa    
Upitnik o zdravlju  

Ukoliko ste u mogućnosti, obavezno preuzmite FDI upitnikadobe o zdravlju (Federation Dentaire International). Taj upitnik je standardna procedura u svim stomatološkim ordinacijama u razvijenim zemljama pa vas molimo da ga ispunite i donesete sa sobom na prvi pregled.

 
 
 
   
Smještaj  

Za smještaj pacijenata koji dolaze iz inostranstva ili iz daljih gradova naše zemlje, a koji nemaju poznanike ili rodbinu u Prijedoru kod kojih bi se mogli smjestiti, predlažemo kvalitetan i ugodan privatni ili hotelski smještaj. U našoj neposrednoj blizini su:
Motel Le Pont (***)

Motel Atlantis (****)

Hotel Prijedor (****)

 
   
   
   
   
     
  Turistička organizacija opštine Prijedor  
 

Akademika Jovana Raškovića 18

79101 Prijedor, Republika Srpska, BiH

Tel: +387(0)52 243 030
Fax: +387(0)52 243 031
www.visitprijedor.com

 
   
   
   
   
     

 

mapa